Webinarer

Hvad er et webinar?
Et webinar er et kursus, et foredrag eller et seminar hvor du, via videoklip kan få viden og inspiration til dig selv, dine kolleger, eller din medarbejdergruppe. Du behøver blot en computer eller en tablet med internetforbindelse og har så direkte adgang til fagspecifikke oplæg og foredrag.Vores webinarer er udarbejdet specifikt til brug på personalemøder, i mindre medarbejdergrupper og/eller direkte som videns-boost til ledere i den offentlige sektor.

Webinarets muligheder
Der er mange gode grunde til at et webinar kan være en god mulighed for et anderledes fagligt indspark:
  • Sæt på pause, se og gense hvor I vil, når I vil
  • Del webinaret over flere personalemøder og benyt webinaret som afsæt til dialog
  • Benyt webinaret som optakt til pædagogisk udviklingsdage
  • Lad medarbejderne se webinaret individuelt eller i mindre grupper
  • Giv medarbejdere med læsevanskeligheder bedre mulighed for ny viden
  • Webinaret er en billigere løsning end at få en foredragsholder ud – desuden er webinaret klar præcis når I ønsker det. Også aften og weekend
Hvordan gør du?
1. Find det webinar du ønsker
2. Beslut om du ønsker grundpakken elle den udviddede pakke.
3. Send os en mail. Du finder vores kontaktinfo her.

4. Når du har sendt formuleren er webinaeret bestilt.
5. Du vil herefter modtage en mail med adgang til webinaret (linket) indenfor 2 døgn.


Tilgængelige webinarer lige nu:

Forældretyper og behov 

Webinaret tager afsæt i de mange nye forældretyper og forældrekonstellationer der i dag viser sig i dagtilbuddet. Er vi som institution klar til at modtage disse forældre?

Webinaret består af en rejse gennem de forældretyper vi primært ser i dagtilbuddet og tegner et billede af de særlige forhold der gør sig gældende for typen.

Vi giver flere bud på hvordan nutidens forældre har udviklet sig til de forældretyper de er i dag. Webinaret sætter samtidig spot på hvilke samfundsmæssige tendenser der har betydning for forældre i dag og giver et bud på hvad der er vigtigt at vi som pædagogisk personale er opmærksomme på, både nu og omkring fremtidens forældretyper.
Webinaret har særligt fokus på dagtilbuddets rolle i familiens liv og hvordan dagtilbuddet kan forstå og håndtere de mange nye behov.

I får over 1 times undervisning med mulighed for at sætte på pause, når I vil, hvor I vil. Til webinaret følger desuden skriftligt materiale til refleksion, der består af 4 trin I som institution kan arbejde videre med efter webinaret.

Dette webinar formidles af Rikke Nyvang.

Rikke arbejder i dag som udviklingskonsulent i en dansk kommune og driver sideløbende egen virksomhed med fokus på udvikling, trends og tendenser på det pædagogiske felt. Rikke har stor indsigt i forældretyper og underviser ofte om emnet.